>

"Kegilaan" Terhadap Lagu! ^_^


HAHAHA! ^_~
Tgok title pun dah taw ape yg aku nak update harini.... heeee ;)
Okay! Actually saje jerr nak buang masa update blog yg dah berzaman tak update nih....

Since sangat tak boleh tido malam nih, so I'm gonna share lagu yg aku SANGAT SUKE DENGAR buat masa sekarang nih! Masa depan tak taw laar masih suke atau tak! hahahaha! :p

The title of the song is................:-

#"TERLALU" by ST 12!!!!!!
weeeheeeeee ;)

Okay, kalau dah suke gilerr kat lagu tu, mesti bersebab kan? heeeee ;)
The reason is The Lyrics!!!!
Yeaa! Lirik! Lirik tu sangat2 laah meaningful buat masa nih! HAHAHAHA!
#Macam tak boleh blah jerrr alasan~ heeeeee ;)

So, here's the lyrics!

Artist : ST 12
Lyric : Terlalu

aku terasa mati ditinggal kekasih
tak pernah terpikir ini bisa terjadi
aku terasa pilu saat kau berlalu
hilang semua kisah cinta dalam hatiku

* cintaku padamu tlah setinggi langit
namun kau tak merasakan
sayangku padamu kan ku ingat slalu
biar ku bawa sendiri

reff:
aku tak bisa menahan langkah kakimu
aku tak bisa menahan kepergianmu
kamu terlalu telah dengan yang lain
untuk hidupmu nanti

aku tak bisa menahan air mataku
aku tak bisa kesedihanku
aku telah hancur hilang semua mimpiku

repeat *
reff2:
aku tak bisa menahan langkah kakimu
aku tak bisa menahan kepergianmu
kamu terlalu telah dengan yang lain
untuk hidupmu nanti

aku tak bisa menahan kepedihanku
aku tak bisa menahan air mataku
hatiku tlah hancur hilang semua mimpiku
untuk hidupmu nanti

aku tak bisa menahan air mataku
aku tak bisa kesedihanku
aku telah hancur hilang semua mimpiku
aku telah hancur hilang semua mimpiku
 
Here's the song! :) 
 
 
 Okay! Now dah faham and hayati lirik ni?? hahahaha! So, how?? Best kan?
 Actually lagu nih biase2 jerr... Takde laar best sgt~
Tapi, kegilaan kepada lagu nih disebabkan lirik die yg sgt2 bersesuaian dgn situasi! heeeeee ;)
Kelakar kan??? :p
So, disebabkan kegilaan ini laah aku asyik keep repeating jerr lagu nih hari2! hahaha! Bayangkan betapa gilaanya aku terhadap lagu nih! heeee ^_^



Okay laah! That's enough for today... Layan jerrr lagu nih~

Thanks for reading! Do leave your comments! ;)

2 comments:

  1. b.w here :)
    mari singgah blog kte, der benda yg nk di kongsi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye Cik Zeeta! :)
      I'll..... Thanx! ^_^

      Delete

I'm a MILO's Addict copyright, Fully Design by Tiqaa.
Orange Design Pointer